Известие

Collapse
No announcement yet.

моля за съвет

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• моля за съвет

Здравейте.Днес като си карах забелязох,че при палене оранжевата лампа която е за подгряване на двигателя ми премигва около минута и след това спира.Това се повтаря при всяко палена на колата,а до сега не беше така-светва си в началото преди да запаля,2-3 сек. и си изгасва.Да се притеснявам ли или е така от това,че времето е студено.Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем моля да помага.
    Весело посрещане на новата 2009 година.
    алфа 166 2.4 JTD 150 к.с. 2002г.

За каква кола става въпрос - модел, година вид двигател?

Ако си дизел е нормално. Докато температурите бяха над 0 светваше за секунди, а сега като не съм я карал 10-12 часа и загряват около... нз точно колко ама бая
    sigpic
    Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
    BMW 316 Compact '95

Comment

Първоначално публикувано от wenss Покажи съобщение
      Здравейте.Днес като си карах забелязох,че при палене оранжевата лампа която е за подгряване на двигателя ми премигва около минута и след това спира.Това се повтаря при всяко палена на колата,а до сега не беше така-светва си в началото преди да запаля,2-3 сек. и си изгасва.Да се притеснявам ли или е така от това,че времето е студено.Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем моля да помага.
      Весело посрещане на новата 2009 година.
      Имаш една или повече изгорели подгревни свещи. Трябва да се види коя е и да се смени. Тази лампичка свети постояно когато подгрява и всичко е изправно и като подгрее изгасва. Когато мига значи, че има проблем.
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
        Имаш една или повече изгорели подгревни свещи. Трябва да се види коя е и да се смени.
        Благодаря.А къде точно се намират свещите.
        Сажалявам за това,че не съм обяснил за колата-1.9 JTD

Comment

щом си толкова компетентен че питаш къде се намират свещите, то едва ли ше седнеш сам да си ги сменяш ... така че ходи направо в сервиз да го свършат тва..не е скъпо... пък после се порови в гоогле.ком да видиш как е устроен ДВГ и да видиш къде се намират свещите

жокер: http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=29544 за ТС
          147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
          Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
          156 2.4 JTD - ex

Comment

Благодаря.Ето какво намерих,но със сигурност ще ходя на сервиз,но незнам точно къде в Пловдив.
            http://www.spangerum.com:7080/navi?C...=3&WINDOW_ID=1

Comment

По-добре иди в сервиз. Нито знаеш колко да ги стегнеш, нито имаш динамометричен ключ. В сервиза хората си знаят работата. За таква процедура не взимат много.
              Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Working...
              X